üdvözlünk a világunkban

Ismerj meg minket!

Kálmán Melinda

Szia, Üdvözöllek az oldalamon!
Bemutatkozom, 43 éves vagyok. Gyálon élünk a férjemmel. Küldetésem az, hogy Boldogabbá és Egészségesebbé tegyem az emberek életét.
Korábban nem éltem valami tudatosan , egészségtelen, stresszes életvitelem volt. Babaprojektre készültünk, hormonokkal kezeltettem magam, és felröppentek rám a kilók. Azonban tudtam, hogy egyoldalú diétát és sanyargatást, éhezést nem fogok csinálni, mert azzal hosszú távú célt nem fogok elérni.
2016-ban az élet úgy hozta, hogy megismerkedtem egy Herbalife Tanácsadóval, azt mondhatom a legjobbkor. Nagyon kedvesen felajánlta nekem, hogy tud az én problémámon segíteni. Így ismerkedtem meg a Herbalife egészséges reggeli programjával, aminek köszönhetően 4 hónap alatt- 10,5 kg.-tól szabadultam meg. Úgy, hogy semmit nem mozogtam, csak a táplálkozásomon változtattam. A Herbalife shake azóta az életem részévé vált. Szeretem, mert gyorsan elkészíthető, finom, tápláló és nem vagyok éhes tőle, sőt a férjem is 8 kg-t fogyót vele! Azóta is család szinten fogyasztjuk és a kedvenc shake-ünk a Roppanós Kekszes, amit nem tudunk megunni!
Rövid időn belül, nagyon sok pozitív mellékhatást vettem észre a shakenek és a termékeknek köszönhetően. Több lett az energiám, lerövidült az alvás igényem, sokkal pihentetőbb az alvásom, mivel a jobb tápanyagnak köszönhetően jobban ki tudom használni a szervezetem kapacitását. Nem vagyok fáradt, azóta futni járok. Sportban is egyre aktívabb vagyok, sokkal jobban koncentrálok, puffadásom elmúlt, és nemrég kaptam a páromtól egy olyan bókot ,hogy nem voltam ilyen nőies még soha. Közben már 23 éve vagyunk együtt, számomra már ezért is érdemes volt bele vágnom ebbe a programba!!! Csak javasolni tudom, hogy próbáld ki, mert nagyon megéri. Életminőségi változást hoznak a Herbalife termékek az emberek életébe!
Miután elértem a kitűzött célomat, mások is elkezdtek érdeklődni a termékek iránt, hiszen látták rajtam a nagy változás, és kérdezték tudok -e nekik is segíteni és így kezdődött az egész, hogy Herbalife Független Tanácsadóvá váltam.
Elsősorban, olyan emberek kérik a segítségemet, akik szeretnének zsírból fogyni, nem pedig izomból. Akik egészségesebben szeretnének táplálkozni vagy akik izom tömeget akarnak növelni. A sporttáplálkozás érdeklik, hiszen személyre szabom a táplálkozásukat, attól függően, hogy kinek mire van szüksége!
Magyarország legkiválóbban teljesítő csapatával dolgozok együtt egy Életmód klubban Budapesten, és szeretnénk minél több klubbot létrehozni az országban, amihez munkatársakat keresek!
Ha fontos számodra is, hogy segíts másokon, és szeretsz csapatban, több szabadsággal és független vállalkozást elindítani, várom a jelentkezésedet!
,,Ha gyorsan akarsz haladni, menj egyedül. Ha messzire szeretnél jutni tedd csapatban.”
Bármi is a döntésed, jó egészséget kívánok Neked!

EREDMÉNYEIM, AMIÓTA TANÁCSADÓ VAGYOK

óta adok tanácsokat

leadott kiló

elégedett partner

Ne várj tovább!

Ígérem nem rövid időre, hanem hosszútávon megváltozik az életed ha velem tartasz. Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és kezdjünk bele az új életedbe!

Közvetlen Elérhetőségek 

EMAIL

info@24life.hu

Címünk

 2360 Gyál, Mátyás király u.21

Telefonszám

 +36-30-431-7016

0
Kosár